15. 2. 2017

Proč je beton prémiovým materiálem se dočtete v rozhovoru pana Ing. Josefa Matějky pro Development News.

Nároky na stavební materiál neustále rostou a proto nabízíme materiály, které vynikají vysokou kvalitou. Nejen, že lze od našich výrobků očekávat vysokou kvalitu, výrobky mají také vysokou variabilitu a široké možnosti použití a kombinací.

Našim cílem je vedle výroby kvalitního stavebního materiálu i rozvoj poprodejních služeb. Betonová dlažba či betonový plot není otázkou využití na několik let, ale jedná se o materiál, který bude doplňovat váš dům a zahradu klidně i několik desítek let. Z tohoto důvodu je žádoucí nabídnout i dostatečné poprodejní služby, komunikaci se zákazníky a získat další požadavky z jejich zpětné vazby.

Vedle zvyšování kvality betonových výrobků je také žádoucí jejich přirozený vzhled. I z tohoto důvodu naleznete v portfoliu výrobky, které imitují tvar a povrch kamene či barvu a reliéf dřevěných letokruhů. Ostatně příkladem imitace dřevěných materiálů je i naše novinka v segmentu betonové dlažby CSB - LIGNEO.

Jak se naše společnost vyvíjí a jaký má názor na vývoj a stavební trh ředitel společnosti Ing. Josef Matějka se dále dočtete v rozhovoru pro Development News.

Další aktuality

Zpět na seznam aktualit