15. 9. 2023

Každý rok se snažíme našim zákazníkům nabízet nové a lepší služby, stejně jako pracujeme na rozšíření a zatraktivnění nabídky našich produktů. Letos se tato naše snaha odrazila zejména v nabídce dlažeb, kde jsme vyslyšeli požadavky zákazníků zejména na ty moderní a velkoformátové. Důležité je pro nás také ekologické hledisko – uvědomujeme si, že vody je potřeba si vážit, proto jsme rozšířili také nabídku vegetačních dlažeb se schopností rychle odvést dešťovou vodu do podkladních vrstev.

Všechny naše novinky najdete v Parku inspirace ve Velkých Žernosekách. Náš Park je nejen rozlehlou a krásně upravenou vzorkovnou našich výrobků, ale také oblíbeným místem turistů, cyklistů či rodin s dětmi. Přijďte se také podívat!

Velkoformátová skladebná dlažba VENEZIA je díky svému rozměru, hladkému povrchu a rovným hranám výborným řešením moderního pojetí vaší stavby. Vybírat můžete ze tří barev a dvou výšek.

Svým povrchem výjimečnou je dlažba GRAN TECH. Inovativní povrch, jemuž jsme dali název Mineral, nechává vyniknout přirozené kráse krystalických nerostů a výsledkem je elegantní bílo-černá plocha, která zaujme na první pohled.

Stálice našeho sortimentu – FORMELA II a III dostala v letošním roce nové šaty. Pro milovníky pláží a pískovců je jako stvořená novinka v barevném provedení - colormix TESTA.

Vegetační dlažba může být vzhledově atraktivní. Důkazem je náš GREEN BLOK, jehož tvary a možné skladby rozhodně nepatří mezi všední. GREEN BLOK plní svou funkci tak, jak má (přirozený vsak srážkových vod), a přitom působí moderně a zajímavě.

Někdy bývá to podstatné skryto. Dlažba LAGO se jeví jako běžná vegetační dlažba, ovšem profilace její spodní strany je uzpůsobena tak, aby umožnila rychlé vsakování vody do podloží.