24. 4. 2023

Přijďte zažít Park inspirace trochu jinak! Připravili jsme pro vás a vaše děti bezva sobotu 13. května – na programu je hra pro celou rodinu, divadlo pro děti, tvořivá dílna a mini jarmark. Nic z loňska se nebude opakovat, i hra je inovovaná, takže využijte tohoto zpestření, ať už navštívíte Park poprvé, nebo opakovaně.

Do Parku inspirace můžete dorazit na kole příjemnou trasou z Litoměřic podél Labe nebo autem a pohodlně zaparkovat přímo v areálu společnosti nebo v blízkém okolí (informace k parkování najdete níže pod plakátem). Na akci můžete přijet také autovláčkem z Litoměřic.

Výjimečně bude v sobotu 13.5. od 10 do 15 hodin otevřené také Infocentrum Parku inspirace, kde vám koordinátorka Parku ráda poradí s výběrem produktů malé zahradní architektury z portfolia firmy CS-BETON.

Bližší informace na plakátu níže.

Těšíme se na vás! Tým CS-BETON

 K dispozici vám bude velké parkoviště před výrobním závodem CS-BETON (označeno bíle). V případě nutnosti je možné použít k parkování další dvě plochy (označeny žlutě), nicméně jejich kapacita je omezená a na místě nebude přítomen koordinátor.