29. 5. 2020

Zapojte se do naší soutěže o nejzajímavější zahradu nebo okolí domu️.

Použili jste kolem vašeho domu nebo na zahradě nějaké produkty od CS-BETONU? A chcete vyhrát dovolenou v hodnotě 30.000 Kč? Zapojte se do naší soutěže o nejzajímavější zahradu nebo okolí domu️.

Můžete se zapojit dvěma způsoby. První je přidání komentáře pod příspěvek zveřejněný na stránce společnosti CS-BETON v síti Facebook. Druhý způsob je přidání fotky na svém instagramovém účtu. Fotku je nutné označit #hrajuscsb

Po ukončení soutěže (30. 6. 2020) porota složená ze zástupců naší společnosti vybere 3 nejzdařilejší realizace – mrkněte na naše profily na sociálních sítích nebo v sekci Inspirace na našich webových stránkách a můžete se inspirovat, jaké fotky se nám líbí.

A na co se mohou těšit výherci?
1. místo dovolená v hodnotě 30 000 Kč (voucher na zapůjčení obytného vozu)
2. místo voucher na produkty od CSB za 10 000 Kč
3. místo voucher na produkty od CSB za 10 000 Kč
+ prvních 30 účastníků z FB a IG dostane jako pozornost dárkový balíček od CS-BETONU. Tak neváhejte a zapojte se!

Pravidla soutěže

1. Pořadatel soutěže

1.1 Pořadatelem soutěže pořádané pod názvem „VYHRAJ DOVOLENOU V HODNOTĚ 30 000 KČ“ (dále jen „soutěž“) je společnost CS-BETON s.r.o. se sídlem 412 01 Velké Žernoseky 184, IČO: 47287586, DIČ: CZ47287586, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem, spisová značka C 3257 (dále jako „pořadatel“ nebo „CS-BETON“). Kontakt: soutez@csbeton.cz .

1.2 Tato soutěž není pořádána ve spolupráci se společností Facebook.

2. Doba platnosti soutěže

2.1 Soutěž probíhá od 1. 6. 2020 do 30. 6. 2020 do 23:59 hodin.

2.2 Soutěžní úkol bude zveřejněn v době konání soutěže na firemní stránce CS-BETON na Facebooku (https://www.facebook.com/csbeton.cz/) s odkazem na tato kompletní pravidla.

3. Účastníci soutěže

3.1 Soutěže se může zúčastnit spotřebitel (tzn. fyzická osoba, která nejedná v rámci své podnikatelské činnosti nebo v rámci samostatného výkonu svého povolání), který je starší 18 let a má doručovací adresu na území České republiky (dále jen „soutěžící“ nebo „Účastník“).

3.2 Účastník musí splňovat pravidla použití sítě Facebook uvedená na https://www.facebook.com/policies/

3.3 Výhercem soutěže může být pouze ten Účastník, který řádně splní všechny podmínky této soutěže a splní kritéria pro výherce (dále jen „Výherce“).

4. Pravidla soutěže

4.1 Soutěžní úkol zní: “Vyfoťte vaší zahradu, dům či chatu, v které jste jakkoli využily produkty od výrobce CS-BETON“

4.2 Soutěžící se do soutěže může zapojit dvěma způsoby. První způsob je přidání komentáře pod příspěvek zveřejněný na stránce společnosti CS-BETON v síti Facebook. Druhý způsob je přidání příspěvku v síti Instagram – v příspěvku je povinen tuto fotku označit #hrajuscsb

4.2 Výhercem hlavní ceny se stane jedna vybraná reakce s nejnápaditějším příspěvkem.

4.3 Výherci vedlejších cen se stanou dvě vybrané reakce s nejnápaditějším příspěvkem.

Výherci obdrží cenu označenou jako “výhra” popsané v bodě 5.1.

4.4 Výhercem může být pouze osoba, která je vlastníkem vyfocené zahrady a výrobky použité v zahradě jsou od společnosti CS-BETON.

4.5 Každý soutěžící může odpovědět na soutěžní otázku jen jednou. Vyhrát může v rámci soutěže také pouze jednou.

4.6 Výherce vybere porota složena z několika zaměstnanců společnosti CS-BETON a vybere dle vlastního uvážení nejnápaditější příspěvky. Třicet výher, označených jako „kreativní set“, vyhraje prvních třicet příspěvků přidaných chronologicky vzestupně.

4.6 Pořadatel je oprávněn Účastníka ze soutěže vyřadit.

5. Výhry, podmínky získání výher

5.1 Do soutěže byly vloženy výhry – jedenkrát voucher na zapůjčení obytného vozu dle bodu 5.2, dvakrát voucher na produkty od společnosti CS-BETON v hodnotě 10 000 Kč – lze uplatnit ve stavebninách vybraných pořadatelem, třicetkrát kreativní set tvořený z bloku, propisky, energetického nápoje

5.2 Výherce hlavní výhry má volbu dvou termínu pro uskutečnění zápůjčky obytného vozu. Výherce je povinen se na termínu dohodnout nejpozději do 10. 7. 2020. Pokud ani jeden z uvedených termínů nebude vyhovující

(1. 8.-8. 8. 2020 nebo 22. 8.-29. 8. 2020), je možné výhru uplatnit do 31. 12. 2021 po domluvě s provozovatelem půjčovny. Zadavatel nenese žádnou odpovědnost za smluvní podmínky poskytovatele obytného vozu popsané v bodě 6.7. Těmito podmínkami je povinen se výherce řídit.

5.2.1 Mezi poskytovatelem obytného vozu a výhercem vznikne řádná smlouva o zápůjčce.

5.2.2 Voucher na zápůjčku obytného vozu je nepřeveditelný

5.3 Výherci druhé a třetí výhry obdrží voucher v hodnotě 10 000 Kč na produkty od společnosti CS-BETON. Voucher je možný uplatnit do 31. 12. 2021 a je nepřeveditelný. Lze uplatnit jen u stavebnin vybraných společností CS-BETON.

5.4 Výherce bude o výhře informován na Facebooku či Instagramu společnosti CS-BETON

5.6 Pokud by se výhercem měl stát soutěžící, kterému není možné podle těchto pravidel výhru poskytnout, pak příslušná výhra bude udělena soutěžícímu, kterého vybere porota.

5.7 Aby mohl výherce získat cenu, musí společnosti CS-BETON doručit své kontaktní údaje (jméno, příjmení, poštovní adresa, telefonní číslo).

5.8 Pokud pořadateli výherce nepošle údaje pro zaslání výhry do 4 dní od výzvy nebo se mu nepodaří výhru doručit, výhra propadá ve prospěch pořadatele.

5.9 CS-BETON je oprávněn zveřejnit jméno, příjmení a výherní odpověď na svém Facebook a Instagram profilu.

6.   Závěrečná ustanovení

6.1 Pořadatel nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při organizaci soutěže a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení. O jakýchkoliv reklamacích či námitkách rozhoduje s konečnou platností pořadatel. Pořadatel si vyhrazuje právo bez náhrady soutěž zkrátit, přerušit anebo zrušit či jednostranně změnit nebo doplnit její podmínky, a to tak, že změnu vyhlásí na webových stránkách, kde jsou k dispozici platné a úplné podmínky.

6.2 Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící souhlas s těmito pravidly a poskytuje společnosti CS-BETON dobrovolně souhlas se zpracováním svých osobních údajů – nickname a pro případ, že se stane Výhercem také jména, příjmení, přesné adresy bydliště a dalších údajů, které budou získány v rámci soutěže (dále jen „Údaje“), pro účely organizace soutěže po dobu 100 dní od udělení souhlasu. Souhlas je možné kdykoliv písemně odvolat na adrese sídla společnosti CS-BETON.

6.3 Pořadatel nenese odpovědnost za smluvní podmínky ujednané s poskytovatelem zapůjčeného obytného vozu.

6.4 Na poskytnutí výhry není právní nárok a hodnotu výher nelze vyplatit v penězích.

6.5 Tyto podmínky jsou platné a účinné od 31. 5. 2020.

6.6 Partnerem soutěže je pronajímatel obytných vozů, společnost TOP KARAVANY (www.topkaravany.cz)

6.7. Všeobecné podmínky společnosti TOP KARAVANY
  • 21 Let
  • min 1 rok doba vlastnictví řidičského průkazu sk. B
  • 2 doklady totožnosti
  • vůz se předává a vrací s plnou nádrží PHM a LPG nádrže na plyn (Propan-Butan)
  • platí zákaz kouření ve vozidle
  • předání a vrácení vozu je možné od Pondělí do Neděle, předání 15-17 hod, vrácení 9-11 hod.
  • vůz se předává i vrací čistý a uklizený
Platební podmínky
  • výherce je povinen složit pronajímateli vratnou kauci 20.000,-Kč, která je splatná před předáním vozidla
  • vůz se předává a i vrací s čistým interiérem a exteriérem s prázdnou odpadní nádrží a kazetou wc
  • při trvalém poškození se náhrada škody účtuje z vratné kauce
  • před předáním vozu musí být řádně uhrazeno nájemné v plné výši+vratná kauce
  • storno poplatek: Při zrušení rezervace je účtován smluvní storno poplatek 10.000,- Kč ze zaplacené zálohy.
Pojištění vozidel ze strany pronajímatele
  • Zákonné pojištění s limitem plnění na majetku/zdraví- 100/100mil. Kč
  • Spoluúčast na havarijním pojištění je 10% nebo min 10.000,-Kč
  • pojištění čelního skla se spoluúčastí 1.000,-Kč
  • asistenční služba v ČR i zahraničí
  • součástí havarijního pojištění není zahrnuto poškození interiéru, nábytku či vybavení, v případě jejího poškození je náhrada účtována z vratné kauce