14. 7. 2016

Stavební realizace jsou velkým závazkem a dopředu je nutné si stavbu naplánovat či se inspirovat. A kde jinde vidět více inspirací od základů, přes zahradu až po střechu, než na specializovaných veletrzích, na kterých budete moci vidět i naše stánky a výstavky produktů CS-BETON.

I přesto, že máme širokou obchodní síť, kde si můžete spektrum našich výrobků prohlédnout, snažíme se vám být ještě blíže. Prezentovat výrobky a podávat technickou podporu pro naše zákazníky budeme na akcích:

FOR ARCH 2016

Kdy: 20. - 24. 9. 2016

Kde: PVA EXPO PRAHA, Letňany

Jeden z nejprestižnějších mezinárodních stavebních veletrhů a letos se můžete těšit již na jeho 27. ročník. Věříme, že s nápadem našeho připravovaného programemu vás opravdu dostaneme. Neváhejte a navštivte zde naši výstavní plochu, bude to stát za to! FOR ARCH začíná 20. září a bude otevřen až do 24. září 2016. Místo konání PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Vyplněním formuláře získáte 20% slevu na vstupenku. Zde se dozvíte i podrobný program veletrhu a letos vás čeká opravdu nabitý program a to například bezpečnost budov, bazény či workshop, jak koupit bydlení.

ZAHRADA ČECH 2016

Kdy: 9. - 17. 9. 2016

Kde: Na Vinici 948/13, Litoměřice

V celém areálu Zahrady Čech severočeských Litoměřicích se bude slavit, jelikož se tato událost uskuteční už po 40. A tak si všichni milovníci zahrad, chalup, přírody a kutilství, kterých se očekává na několik desítek tisíc, užijí různorodý program. Po 9 dní zde bude k vidění i nákupu velká škála zahrádkářské a chalupářské techniky, nejrůznější flóra, komodity nábytkové i všechny další, pro zahradu a její okolí nezbytné, věci. Co by to bylo za výročí, kdyby chybělo občerstvení, muzika a různé soutěže. Naše společnost se navíc stala jedním z hlavních partnerů akce a jeden celý den bude pojmenován právě po nás. I my proto přineseme něco netradičního. Co to bude? Veliká výstavní plocha, která se stane místem ukázky našeho sortimentu a zároveň prostorem pro trávení volného času všech, kdo dorazí.

Nemyslete si ovšem, že CS-BETON uvidíte pouze na těchto dvou místech.  Máme smělé a neotřelé plány, které vám všem již brzy představíme. Budeme se na vás těšit a zatím na tu a tam vykoukneme alespoň z nějakého billboardu,  internetových portálů a stránek časopisů. CS-BETON má totiž i pro vás řešení.

Další aktuality

Zpět na seznam aktualit