6. 6. 2022

Odstartujte s námi prázdniny na paddleboardu!

Prázdniny už klepou na dveře a počasí pomalu láká na vodní hrátky. Přijďte s námi zahájit letní sezónu a nově vyzkoušet paddleboardy v Parku inspirace! Čeká na vás plno zábavy, soutěží a mnoho dalšího. V průběhu celého dne budete mít možnost otestovat nové paddleboardy na hladině Píšťanského jezera, které se nachází hned vedle Parku inspirace. Testovat mohou všichni a na místě bude k dispozici zkušený instruktor, který se vším ochotně poradí. Pro ty odvážnější je připraveno několik závodů a soutěží o zajímavé ceny. K vidění bude také Jet Serf show, kde jezdec světového formátu Matyáš Kulich představí několik triků na prkně s motorem.

Po celý den vás bude provázet příjemná hudba a moderátor a od 13 hodin je pro děti připraveno Sváťovo Dividlo. Od 21 hodin budeme promítat přímo pod širým nebem - těšit se můžete na film Gump - pes, který naučil lidi žít.

Do Parku inspirace můžete dorazit na kole příjemnou trasou z Litoměřic podél Labe nebo autem pohodlně zaparkovat přímo v areálu společnosti. Na akci můžete také přijet autovláčkem, který pojede z Litoměřic přímo do Parku inspirace v následujících trasách:

  • Litoměřice horní nádraží - Park inspirace ve 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:30 (možnost nastoupit u pošty - zastávka BUS ve cca 12:35, 13:35, 14:35, 15:35, 16:35)
  • Park inspirace - Litoměřice horní nádraží ve 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 (možnost vystoupit u pošty v Litoměřicích)

Cena jedné cesty za jednu osobu je 50Kč. Jízdní řád vláčku k dispozici níže.

Hlad i žízeň snadno zaženete v občerstvení a nové tipy pro váš dům a zahradu načerpáte v Infocentru, kde vám koordinátorka Parku ráda poradí s výběrem produktů z portfolia společnosti CS-BETON. Tipy na prázdninové výlety můžete na místě probrat se zástupci Destinační agentury České Středohoří.

Těšíme se na Vás! Tým CS-BETON

K dispozici vám bude velké parkoviště před výrobním závodem CS-BETON (označeno bíle). V případě nutnosti je možné použít k parkování další dvě plochy (označeny žlutě), nicméně jejich kapacita je omezená.