• Rady a tipy

Stavíte či rekonstruujete a rádi byste si použili naše výrobky, ale nevíte jak začít? Začněte třeba tak, že si u nás na webu vytvoříte nezávaznou poptávku a my vás poté správně nasměrujete, vše prokonzultujeme a pomůžeme vám s vytvořením objednávky. Jak tedy postupovat při výběru?

V sekci Dům a zahrada se můžete pohybovat na úrovních, které jsou vždy přizpůsobeny určité oblasti stavby a to od dlažeb, přes ploty, doplňky, až po celý kanalizační program. Pokud vám dělá výběr problém a ocenili byste radu ohledně vlastností produktů či výběru výrobku pro konkrétní účel, můžete využít našeho kontaktního formuláře, na který vám vždy brzy odpovíme.

Pokud máte svůj produkt již vybraný, postup je dále velmi jednoduchý a již stačí několik kliků.

Pro veškeré výrobky je postup stejný a skládá se z následujících kroků:

  1. Výběr povrchu produktu přepínacím tlačítkem. Pokud je zde pouze jedna možnost výběru, standardně výrobek vyrábíme pouze s jedním typem povrchu.
  2. Výběr barvy produktu kliknutím na vámi zvolenou barvu. Po kliknutí se dopočítají a v níže v ceníku zobrazí aktuální informace pro vybranou barvu. Pro bližší náhled si můžete zvolit u tlačítka Velikost náhledů. V případě, že chcete barvy kombinovat, vždy vyberete 1. barvu, množství a vložíte do poptávkového formuláře. Poté zvolíte 2. či další barvu a opět přejdete k množství a ke vložení do poptávkového formuláře.
  3. Vložení množství do poptávkového formuláře. Množství se odvíjí od typu produktu a můžete se setkat například s m2 či s kusy. Zde systém automaticky přepočítá váš požadavek dle expedičního množství. Tato informace a počet palet a vrstev se dozvíte po najetí kurzorem na informativní znak vedle zadaného počtu. Zde lze poptávku kombinovat a lze vložit více prvků daného produktu.
  4. Systém dopočítá doporučenou cenu a kliknutím na Vytvořit poptávku vložíte produkty do poptávkového formuláře.
  5. Nyní můžete standardně pokračovat jako v elektronickém obchodě ve výběru a přidáním dalších produktů.
  6. Pokud máte produkty vybrány. Na horní liště se vám zobrazí počet produktů v poptávkovém formuláři. Po kliknutí se vám zobrazí celý váš nákupní seznam, který lze následně upravit.
  7. Dále stačí Vytvořit poptávku a vyplnit formulář s vašimi kontaktními údaji.
  8. My vaší žádost zpracujeme a nejdéle do 3 dnu se vám ozveme zpět.

Podobné články

Přijďte se inspirovat osobně
Najít showroom

Zůstaňme v kontaktu

Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím se zpracováním osobních údajů.